Zoek op plantnaam
 

Nieuws

<< terug naar index

  • Er zijn weer duurzame kerstbomen!
  • Datum: 26-11-2023

Onze kerstboomverkoop is wederom gestart!

LET OP! Kerstbomen verkopen we alleen op ons bedrijf aan de Zijde 167 in Boskoop. Via onze webwinkel zijn kerstbomen niet beschikbaar.

Voor meer algemene informatie kijk op:

https://bomenzoeker.nl/duurzame-kerstboom
https://bomenzoeker.nl/kerstbomen

Op onze locatie - de Zijde 167 in Boskoop - verkopen wij vanaf eind november weer de mooiste kerstbomen. Wij nodigen u uit om langs te komen en een mooie kerstboom uit te zoeken.

Sortering:
We hebben een grote sortering van de populaire Nordmann, maar ook zilver- en blauwsparren en niet te vergeten de Kerstspar (Picea Abies).

Meer ruimte:
Omdat de kerstboom vaak veel ruimte in huis inneemt, hebben wij dit jaar wederom smalle en toch volle Nordmann kerstbomen voor u geselecteerd.

Standaard:
Er zijn diverse modellen kerstboomstandaards te koop die u vele jaren kunt gebruiken. Inclusief modellen waarbij u water kunt geven zodat de gezaagde kerstboom langer frisgroen blijft in de warme en droge huiskamer.

Kerstboomstandaard huren kan ook.
Als u bij ons een kerstboom koopt, kunt u voor 2,50 gebruik maken van een handige kerstboom-standaard om de boom gemakkelijk op te zetten. U betaald wel 50 euro borg, die krijgt u bij inlevering weer terug.