Zoek op plantnaam
 

Nieuws

<< terug naar index

  • Tekorten langzaam minder
  • Datum: 02-07-2021

Het zal u niet zijn ontgaan, de afgelopen anderhalf jaar zijn er door de veel grotere vraag dan normaal enorme tekorten in ons sortiment ontstaan.
Mooi weer, thuis zitten door corona en feitelijk twee keer een Brexit was voor ons vak een grote uitdaging, en veel is daardoor helemaal op gegaan. Goed voor de handel, maar lastig als u net die soorten zoekt.

Veel soorten zijn dus helemaal uitverkocht. Dat is op dit moment nog steeds het geval.

Maar op dit moment is dat langzaam maar zeker aan het veranderen. Er is veel opgezet door onze leveranciers en op dit moment groeit dat allemaal heel goed.

De eerste vaste planten beginnen nu al weer op voorraad te komen, verder zijn er eindelijk ook weer wat klimrozen en vlinderbloemen en de rest van het sortiment zal het komende half jaar stapje voor stapje ook beschikbaar komen. Als aan het begin van de winter het nieuwe handelsseizoen weer begint zal het meeste sortiment waarschijnlijk wel weer beschikbaar zijn.

Doordat bloeiende vaste planten en struiken het snelste beschikbaar komen is het zeker de moeite waard om langs te komen. We zetten ons plantencentrum op dit moment helemaal vol met alles wat wel te koop is, en dat levert een prachtig bontgekleurd spektakel bloeiende planten op.

Bijen, vlinders en andere insecten worden daar al heel blij van, en ik weet zeker dat dit ook voor u geldt als u langskomt.
Openingstijden vindt u bovenaan elke pagina van onze website.