Zoek op plantnaam
 

Nieuws

<< terug naar index

  • Procedure rondom Covid-19 (Corona)
  • Datum: 02-03-2021

We zijn open, maar met de rem erop. Alsnog is het veel drukker dan "normaal", dat is de reden achter deze rem op het bezoek dat we toelaten.

-Ons parkeerterrein blijft voorlopig slechts beperkt toegankelijk. Maximaal 7/8 auto's kunnen tegelijk parkeren. Zo houden we grip op het aantal klanten dat tegelijk aanwezig is. Houd er dus rekening mee dat u niet gelijk terecht kunt.

-De drukste momenten op de dag zijn: tussen 10-12 uur en 13-15 uur. Als u die tijden vermijd heeft u meer kans op een plekje om te parkeren. Geen garanties, wel meer kans.

-Als het parkeerterrein vol staat kunt u beter op een later tijdstip opnieuw proberen. Rijd even een rondje door het mooie Boskoop bijvoorbeeld. Meestal is er na 10/15 minuten wel weer een plekje vrij.

-Groenteplantjes, Perkplantjes en Groentezaden zijn zonder afspraak beschikbaar. U kunt dus gewoon aan de slag met uw Moestuin.

-Afhalen en bezorgen van planten kan via onze webwinkel. Kijk dan op bomenzoeker.nl voor meer informatie. Klik bovenaan elke pagina op "Klantenservice" voor meer uitleg.
Bij bestellingen die bezorgd moeten worden is de gemiddelde levertijd ruim drie/vier weken op dit moment. Plan alles dus ruim van te voren, onze capaciteit is heel beperkt.

-U kunt via 0172-212500 informeren of er ruimte is om langs te komen. Vaak nemen we de telefoon ook niet op. Probeer het dan later opnieuw. Niet opnemen betekent vooral dat we het te druk hebben op dat moment, en dat we vol zitten. Langskomen heeft dan geen zin.

-Kom zoveel mogelijk alleen als u langs komt. Het idee achter alle maatregelen is vooral om mensenmassa's en groepsgedrag te voorkomen.

-Op ons bedrijf bevind alles zich buiten, en mondkapjes zijn buiten niet verplicht. Bij ons dus ook niet. U mag deze uiteraard dragen als u dat prettig vindt.

---------------------------------------------------------------

U vindt alle aanvullende richtlijnen voor niet-essentiële winkels zoals de onze op:


https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19